Title: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z XVII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26. 3.– 27.3. 2020 [Food safety and control: Proceedings of the XVII. online international scientific conference, Piešťany, 26. 3.– 27.3. 2020]
Editors: Jozef Golian, Ľubomír Belej, Jozef Čapla
Document Type: Zborník z konferencie/Conference proceedings
ISBN: 978-80-552-2168-7
DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687
Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
PY, pages: 2020, 277
Published on-line: 2020-05-25
Language: slo, cze, eng
Abstrakt/Abstract: Sekcie/Sessions :: Aktuálne problémy hygieny a bezpečnosti potravín/Current problems in food hygiene and safety, Mikrobiologická a mykologická bezpečnosť potravín/Microbiological and mycological safety of foods,
Chemická bezpečnosť potravín/Chemical satefy of foods, Výživa a bezpečnosť potravín/Nutrition and food safety, Bezpečnosť a kontrola mlieka a mliečnych výrobkov/Safety and control of milk and milk products, Bezpečnosť a kontrola mäsa a mäsových výrobkov/Safety and control of meat and meat products,
Bezpečnosť a kontrola potravín rastlinného pôvodu/Safety and control of foods of plant origin
Kľúčové slová/Keywords: potraviny, hygiena potravín, bezpečnosť potravín, kontrola potravín, kvalita potravín, konferencie; foods, food hygiene, food safety, food control, food quality, conferences
Toto dielo je publikované pod/This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International Licence.
Obsah/Contents (PDF) :: Plný text/Fulltext (PDF)