Infomácie o dokumente / Document Details

Späť/Back: <dl>SlPK

 

 

978-80-552-2168-7 :: Cover

Title: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z XVII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26. 3.– 27.3. 2020 [Food safety and control: Proceedings of the XVII. online international scientific conference, Piešťany, 26. 3.– 27.3. 2020]

Editors: Jozef Golian, Ľubomír Belej, Jozef Čapla

Document Type: Zborník z konferencie/Conference proceedings

ISBN: 978-80-552-2168-7

DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687

Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

PY, pages: 2020, 277

Published on-line: 2020-05-25

Language: slo, cze, eng

Abstrakt/Abstract: Sekcie/Sessions :: Aktuálne problémy hygieny a bezpečnosti potravín/Current problems in food hygiene and safety, Mikrobiologická a mykologická bezpečnosť potravín/Microbiological and mycological safety of foods, Chemická bezpečnosť potravín/Chemical satefy of foods, Výživa a bezpečnosť potravín/Nutrition and food safety, Bezpečnosť a kontrola mlieka a mliečnych výrobkov/Safety and control of milk and milk products, Bezpečnosť a kontrola mäsa a mäsových výrobkov/Safety and control of meat and meat products, Bezpečnosť a kontrola potravín rastlinného pôvodu/Safety and control of foods of plant origin

Kľúčové slová/Keywords: potraviny, hygiena potravín, bezpečnosť potravín, kontrola potravín, kvalita potravín, konferencie; foods, food hygiene, food safety, food control, food quality, conferences

Creative Commons License
Toto dielo je publikované pod/This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International Licence.

Valid HTML 4.01 Transitional