Názov/Title: Zborník abstraktov z XX. vedeckej konferencie študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia s medzinárodnou účasťou
Zostavovatelia/Editors: Alica Bobková, Jana Maková, Zuzana Barboráková, Dominik Hollý
Typ dokumentu/Document Type: Zborník abstraktov/Book of abstracts
ISBN: 978-80-552-2488-6
DOI: https://doi.org/10.15414/2022.9788055224886
Vydavateľ/Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania, strany/PY, pages: 2022, 52 s.
Publikované online/Published on-line: 2022-05-10
Jazyk/Language: slo, eng
Popis/Description: SEKCIA: Kvalita a spracovanie surovín a potravín rastlinného pôvodu/SESSION: Quality and processing of raw materials and foods of plant origin;
SEKCIA: Kvalita a spracovanie surovín a potravín živočíšneho pôvodu a Inovácie v potravinárstve/SESSION: Quality and processing of raw materials and food of animal origin and Innovation in food industry;
SEKCIA: Kontrola a bezpečnosť potravového reťazca/SESSION: Food chain control and safety; SEKCIA: Aplikovaná biológia a Biotechnológie/SESSION: Applied biology and Biotechnologie
Toto dielo je publikované pod/This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International Licence.
Plný text/Fulltext (PDF)