Názov/Title: Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác [Food safety and food quality. Proceedings of the scientific papers]
Zostavovatelia/Editors: Jozef Golian, Jozef Čapla
Typ dokumentu/Document Type: Zborník vedeckých prác/Proceedings of scientific papers
ISBN: 978-80-8266-028-2
DOI: https://doi.org/10.15414/2023.sqf23-psp
Vydavateľ/Publisher: Garmond Nitra
Rok vydania, strany/PY, pages: 2023, 306 s.
Publikované online/Published on-line: 2023-03-20
Jazyk/Language: cze, slo, eng
Sekcie/Sections: Microbiological and mycological safety and food quality; Nutrition and food safety; Safety and quality of milk and dairy products; Safety and quality of meat and meat products; Safety and quality of food of plant origin
Kľúčové slová/Keywords: potraviny, hygiena potravín, bezpečnosť potravín, kontrola potravín, kvalita potravín, vedecké práce; foods, food hygiene, food safety, food control, food quality, scientific papers
Toto dielo je publikované pod/This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International Licence.
Plný text (PDF) :: Fulltext (PDF)
Odporúčaná citácia/Recommended citation: APA Style Golian, J., & Čapla, J. (Eds.). (2023). Bezpečnosť a kvalita potravín: Zborník vedeckých prác. Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV. https://doi.org/10.15414/2023.sqf23-psp STN ISO 690:2022 GOLIAN, Jozef a ČAPLA, Jozef. 2023. Bezpečnosť a kvalita potravín: Zborník vedeckých prác. Online. Bratislava: Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV. 306 s. ISBN 978-80-8266-028-2. Dostupné na: https://doi.org/10.15414/2023.sqf23-psp [cit. 2023-03-20].
Sprístupňuje: Slovenská poľnohospodárska knižnica pri SPU v Nitre | Provided by: Slovak Agricultural Library in Nitra